KUBINYI EMESE

Kubinyi Emese2000-ben végeztem el a kézápoló és műkörömépítő, lábápoló, testkozmetikus OKJ-s tanfolyamot Budapesten. Rögtön tudtam, hogy megtaláltam, amire mindig is vágytam, hiszen ebben a szakmában minden megvan, amire szükségem van, kreativitás, önkifejezés, szabadság, személyes kapcsolatok.
2007-ig kézápoló, műkörömépítő egyéni vállalkozóként dolgoztam a főváros V. kerületében, majd az életem olyan fordulatot vett, hogy Kecskemétre költöztem két kamasz fiammal.

Itt nem volt lehetőségem azonnal újra indítani a vállalkozásomat, ezért a Magyar Államkincstárnál helyezkedtem el. 2008-ban férjhez mentem újra, megszületett a kislányom.
2011-ben kezdtem el újra intenzíven a szakmában dolgozni. Igyekeztem minél több tanfolyamon részt venni egészen az alapoktól, mert be akartam pótolni a kiesett éveket. A sok gyakorlás, sok képzés és a mindennapi munka meghozta az eredményét.

2013 nyarán jelentkeztem Molnár Erzsébet szakoktatói képzésére, amit jeles eredménnyel végeztem el.

2014-ben már saját díszítő képzéseket tartottam, ahol örömmel tapasztaltam, hogy a kollégák ismerik és elismerik a munkámat, szívesen vesznek részt a tanfolyamaimon.
2015-ben sikeres Kézápoló és műkörömépítő mestervizsgát tettem a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál, itt ismertem meg Ildikót.

2016 január óta tagja vagyok a kamarai Szakmai Vizsgabizottságnak, így az OKJ-s vizsgáztatásban is részt veszek.

Versenyeredményeim:
2014. Fasion Stars onthe Runway
- Csapatverseny: 2. hely
- Egyéni: 3. hely
2014. Szigetszentmiklósi Szépségfesztivál – díszítő kategória: 1. hely
2015. Fasion Star ont he Runway
- Csapatverseny: 3. hely
2015. NABA tavaszi szalondíszítő verseny: 2. hely
2017. VI. Ében Nail’s Cup
- műköröm díszítő profi kategória: 2. hely
- műköröm díszítő, ékszer kategória: 2. hely
- szalonköröm építő, díszítő profi kategória: 2. hely
- Run Away profi kategória: 2. hely
2018. III. Dunaújvárosi Nail’s Cup – run away profi kategória: 2 hely

Úgy érzem, csak úgy lehetek hiteles oktatóként, ha én is folyamatosan képezem magam és megpróbálok minél tökéletesebb munkát végezni a mindennapi munkám során is.

Folyamatosan tartok díszítő és technikai képzéseket, ahol igyekszem átadni az elmúlt évek tapasztalatát, gyakorlati és elméleti tudását a kezdő vagy haladó szinten lévő kollégáknak.

Kubinyi Emese
Kézápoló és műkörömépítő mester