Marton Kitti | Körömiskola

MARTON KITTI

Marton KittiMarton Kittinek hívnak, kézápoló - műkörömépítő és lábápolóként dolgozom.

Mindig vonzódtam az alkotás, a művészetek világa felé, gimnáziumi tanulmányaimat is művészeti szakirányon folytattam, számomra a műkörömépítés és a díszítések, amelynek ma már csak a fantázia szab határt, is egyfajta művészet.

Először, mint vendég ismerkedtem meg a műkörmök világával, majd főiskolai tanulmányaim alatt kezdtem el magamnak, illetve barátoknak, később már ismerősöknek is készíteni a műkörmöt és a manikűr-géllakkozást, de ekkor még csak amatőr szinten.

2010-ben kezdtem meg az OKJ-s kézápoló-műkörömépítő és lábápoló képzést, amelyet még egy szakmaként végezhettem el, kitűnő eredménnyel.

OKJ-s képesítésem elvégzése után azonnal elkezdtem szalonban dolgozni, kézápoló-műkörömépítő és lábápolóként, először vidéken, később pedig Budapesten.

6 évnyi szalonmunka után már többre vágytam, szerettem volna fejlődni, épülni és kicsit más jellegű munkát végezni, mégis kézápoló és műkörömépítőként. Adódott egy lehetőségem, hogy tapasztalataim, tudásom megosszam másokkal, így kezdtem el megismerkedni az oktatás világával.

Tudásomat folyamatosan frissítem, és figyelemmel kísérem az újdonságokat, aktuális trendeket. Azt vallom, a kézápolás, műkörömépítés és lábápolás szakterületén, mindig naprakésznek kell lennie egy szakembernek, hisz napról-napra új építő, díszítő technikák, új alapanyagok jelennek meg a piacon, amit egyfolytában figyelmemmel kell kísérnünk.

Kreatív Énem mindig azt kívánja meg Tőlem, hogy folyamatosan alkossak, valami újat, csodálatosat hozzak létre, amit nagy szerencsémre a mindennapi munkám során maximálisan meg tudok tenni, vendégeim óriási örömére.

Elmondhatom magamról, hogy azon szerencsések közé tartozom, akinek hobbija lett a munkája. Szeretek emberekkel foglalkozni és adni az embereknek valami pluszt, vendégeim megelégedettsége a visszaigazolás számomra és most már a tanulók pozitív visszajelzései is segítik utamat.

Nekem az a célom, hogy az iskolánk által képzett tanulóknak maximális tudást adjak át és a leghumánusabb, legprofesszionálisabb technikával tudja majd vendégeik kezeit szebbé, esztétikusabbá varázsolni.

Várunk Téged is szeretettel!